Szolgáltatásaink

ELitline kft. weblapkészítés

Hatékony Weboldal nélkül Ön, a lehetséges ügyfelei jelentős részének egyszerűen láthatatlan! Változtasson ezen, mert egyre többet veszít! Konkurenciája pedig egyre ismertebb és erősebb lesz az internet segítségével! Az Elitline kft. segít Önnek, vállalkozásának változtani ezen. Már 2010 augusztusában elérte az ötmilliárdot a netre csatlakoztatott készülékek száma. A csatlakoztatott kütyük száma robbanásszerűen nőni fog a következő években, számuk 2020-ra elérheti a 22 milliárdot.

Használja ki az internet kínálta nyitott lehetőségeket

Jelenjen meg az interneten, legyen elérhető leendő és már meglévő partnerei számára. Globálisan 1,2 milliárd felhasználó van jelen az interneten – a föld lakosságának körülbelül 20%-a) – és évente körülbelül 150 millió fővel gyarapszik ez a szám. Ezt a potenciált könnyedén kihasználhatja az Elitline kft. segítségével. A világon jelenleg nagyjából 4 évente duplázódik meg az internet használók száma. 2007-ben az online hirdetésekre (banner, PPC, Adwords) költött összeg 46%-al nőtt az előző évihez képest – közel 19 milliárd dollárra. Ez a tendencia napjainkban is jellemző mind a nemzetközi, mind a hazai online piacra.

Dinamikus…statikus

Ha Önnek még nincs weboldala, de szeretne, vagy már van és megújítaná, szeretné naprakészen tartani, válassza az Elitline Kft.-t.Legyen szó személyes honlapról vagy céges weblapról, portálról, az Elitline kft. megfelelő partner ezek elkészítésében. Vállaljuk statikus és dinamikus oldalak kivitelezését html, php, mysql, joomla, wordpress környezetben.

Tekintsen meg néhány oldalt, ami az Elitline Kft. által is kínált megbízható, gyors és hatékony környezetben készült.

Erő és szépség

A web 2.0 – vagyis, hogy minden felhasználó könnyedén közzéteheti az információit, véleményét, fotóit és videóit online – forradalmasította a hálózati világot. Az üzenőfelületek, blogok, fórumok, videó blogok száma 5 havonta megduplázódott. A WEB2 után pedig már a küszöbön van a CLOUD COMPUTING és roham léptekkel tör előre. Szinte már feltartóztathatatlan. Ezek után mi elkészítjük Önnek, Ön már csak hátradől és élvezi a hasznot !

Vállaljuk továbbá a következők elkészítését: